en-anders-doen-wij-het-wel
WelkomBoek jouw Beauty moment

Webshop » WEBSHOP » GERMAINE DE CAPUCCINI » Timexpert SRNS * Antistress voor de rijpere huid en werkt herstellend » Eyes - Illuminating Detox Formula

Eyes - Illuminating Detox Formula

480323 Eyes - Illuminating Detox Formula

Timexpert SRNS Eyes


Oplichtende Ontgiftende Formule – Wallen en Donkere Kringen

Een fantastische behandeling voor de oogcontour met een ontgiftende en revitaliserende werking die vermoeidheid bestrijdt en specifiek inwerkt op tekenen die te maken hebben met “vermoeidheid van de cel”.
De geavanceerde formule zorgt in drie unieke stappen voor een jonge en uitgeruste oogopslag, alsof je wakker wordt na een goede nachtrust.

Geschikt voor: Elk huidtype.

Formule:
Nieuwe Oplichtende ontgiftende formule – wallen en donkere kringen die de “cellulaire vermoeidheid” in drie fundamentele stappen bestrijdt:

1. Diepgaand verkwikkende werking. Het extract van de Albizia, die bekend staat als de “zijdeboom” treedt op tegen tekenen van vermoeidheid die te maken hebben met een accumulatie van toxines in de cellen en versterkt haar vermogen om energie te regenereren; en cafeïne dat een groot vochtafdrijvend vermogen heeft, lipolytisch is en de microcirculatie stimuleert.

2. Oplichtende werking opgeschaald naar het allerhoogste vermogen Met optisch vervagende elementen die het donkere aanzien van kringen corrigeren en die onmiddellijk lichter maken.

3. Liftende werking wakkere oogopslag De oogopslag wordt direct “opener” dankzij de Pro-Liftine, die een onmiddellijk en langdurig liftende werking heeft.

Aan de buitengewone formule wordt hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht toegevoegd en de actieve bestanddelen Zinc-Glycine Complex en RC-Advanced die op intensieve wijze het “anti-stress vermogen” van de huid optimaliseren.

Presentatie: Tube van 15 mm met een bijzonder metalen opbrengmechanisme, waarmee bij iedere keer van aanbrengen een milde massage kan worden uitgevoerd, waardoor de resultaten van de behandeling worden versterkt.

Toepassing:
Er zijn specifieke massagebewegingen ontworpen, die beschreven staan in de brochure.

1. Breng een kleine dosis van het product op beide oogleden aan.
2. Voer verschillende massagebewegingen uit rond de ogen en op “kraaienpootjes”.
3. Draai het opbrengmechanisme om en besteed zorg aan elk rimpeltje.
4. Voer drukpuntmassage uit.
5. Sluit de behandeling af door de crème met de vingertoppen in te masseren totdat deze volledig opgenomen is.
Maak het opbrengmechanisme na ieder gebruik schoon met een tissue.

Aanbevolen wordt deze behandeling vooral ‘s ochtends uit te voeren. Door de onmiddellijke revitaliserende werking ervan is het een ideaal product om te gebruiken bij elke gelegenheden waarbij men de “sporen van vermoeidheid” en slaapgebrek direct wil “wegwerken”.

€ 59,10

Beschikbaar

Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop